Pensiuni Maramures » Firiza » Pensiunea Firiza

Pensiuni Maramures

Pensiunea Firiza

Margarete:
margaretamargaretamargareta
Localitate: Firiza
Camere: Double
Numar total de locuri: 16 camere
Pret: 80 lei de persoana / noapte
Facilitati: incalzire, balcon, cada de baie, televizor color, cablu tv, telefon, telefon international, camera nefumatori, sala de conferinta, sala fitness, minibar, halat baie, restaurant, bar, receptie 24h, terasa, gradina, internet prin cablu gratuit, internet wireless gratuit.

Situată în apropierea orașului Baia Mare,
în zona Lacului Firiza și la 10 km de Stațiunea Izvoare, Pensiunea Firiza*** oferă liniște și relaxare într-un cadru natural deosebit, ieșiri la scaldă, pescuit, sporturi extreme și trasee în Munții Gutin, iar în zilele de iarnă ski la pârtiile de la Izvoare. Confortul de trei margarete și specialitățile culinare vor completa un sejur de neuitat la Pensiunea Firiza***.

Contact: 0740-453.043


Persoane interesate: 12401
login:


Mult asteptatul festival „Drumul lung spre Cimitirul Vesel” isi deschide portile in aceasta saptamana. Sapanta va deveni timp de cinci zile o adevarata scena, unde vor concerta o serie de artisti consacrati piese din repertoriul national si din lucrarea compozitorului irlandez Shaun Davey, inspirata de epitafurile mormintelor din Cimitirul Vesel.
[citeste mai mult]
e-mail: